Adam en Aimee uit ‘Sex Education’ zijn in het echt een koppel

Het tweede seizoen van Sex Education staat sinds kort op Netflix. In dat seizoen is er een grote rol weggelegd voor de personages van Aimee Lou Wood en Connor Swindells, ofwel Aimee en Adam. In het eerste seizoen vormden de twee nog een koppel, maar al snel gingen ze elk hun eigen weg. Maar in het echte leven houdt hun relatie langer stand.

Hoewel ze in Sex Education al snel uit elkaar gingen, zijn Adam en Aimee (nu ja, Aimee Lou Wood en Connor Swindells) in het echte leven al een paar maanden een koppel. De twee leerden elkaar kennen op de set van het eerste seizoen van Sex Education en hebben in het echte leven dus een betere relatie dan in de Netflixreeks.

https://www.instagram.com/p/Bn4r7Vrhfu3/

Aimee en Connor

Aimee (ja, ze heet ook echt Aimee) en Connor zijn ondertussen al meer dan een jaar een koppel. In september 2018 deelde Aimee voor de eerste keer een reeks foto’s van hen samen. Dat deed ze op de verjaardag van Connor. Bij de foto’s postte ze een lange en superlieve caption waaruit duidelijk werd dat de twee elkaar ook in het echte leven gevonden hadden.

“Gelukkige verjaardag Swindells, jij mooie, magnifieke man. Je bent altijd een krijgerskoning geweest in de honderden levens die je al hebt geleefd en nu ben je mijn prins. En het kan me geen f*ck schelen als iedereen denkt dat dat cringey is, want ik probeer om zo dapper te zijn als jij.” Daarna bedankte Aimee ook hun personages. “Hartelijke dank aan Adam Groff en Aimee Gibbs om dit allemaal mogelijk te maken. Ik ga nu niets meer zeggen want ik voel me kwetsbaar, maar jij weet de rest.” En sindsdien posten de twee regelmatig schattige foto’s.

Zo lieten ze ons meegenieten van hun hilarische Halloween-outfits …

https://www.instagram.com/p/BpvV0IWB_hM/

… waren ze superschattig op de Brit Awards …

https://www.instagram.com/p/BuHRHeThyJD/

… en de ES Theatre Awards:

https://www.instagram.com/p/B5WLdI8BXpM/

Of wij een nieuw favoriet celebritykoppel hebben? Wees maar zeker!

https://www.instagram.com/p/BsGMwQ-A4Ri/

Lang leve Aimee en Adam!

https://www.instagram.com/p/B2hKAi5AphG/
Meer
Lees meer...