‘Sex Education’ seizoen 2 staat nu op Netflix!

Het is eindelijk zover! Het tweede seizoen van Sex Education staat online. In acht nieuwe afleveringen kunnen we zien hoe het nog gaat met Otis, Eric, Maeve en co. De eerste reviews van het tweede seizoen waren alvast lovend. Dus de kans is groot dat het tweede het succes van het eerste zal kunnen evenaren.

Schrap al je weekendplannen en sla alvast wat hapjes en drankjes in, want het tweede seizoen van Sex Education staat sinds vandaag op Netflix. Het seizoen bestaat uit acht splinternieuwe afleveringen waarin we opnieuw de (seksuele) avonturen van Otis en z’n vrienden zullen volgen. Al zal de focus dit seizoen een beetje anders liggen.

Sex Education

In het tweede seizoen van Sex Education volgen we dus opnieuw Otis, maar het is een nieuwe Otis. Hij heeft nu namelijk zijn eerste liefje, Ola en moet dus na masturbatie een nieuwe stap in z’n seksuele ontwikkeling zetten. Maar ondertussen loopt zijn eerste crush Maeve nog steeds rond op school en duikt ook zijn mama Jean er plots op.

Het belooft dus weer een seizoen vol gênante toestanden te worden. En daar zetten wij met plezier onze weekendplannen voor opzij.

Heb je nog een opfrissing nodig van het eerste seizoen? Dan kan je hier een recap bekijken:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...