‘Aggretsuko’ seizoen 5 krijgt trailer en releasedatum

De anime Aggretsuko komt binnenkort terug voor een vijfde seizoen. Netflix heeft nu de trailer voor dat seizoen vrijgegeven, waarin we ook meteen de releasedatum te weten komen. Het vijfde seizoen zal het laatste worden van de reeks rond de temperamentvolle rode panda.

Het einde van de anime Aggretsuko is in zicht. Op donderdag 16 februari 2023 zal het vijfde en laatste seizoen van Aggretsuko verschijnen op Netflix en zullen we dus weten hoe het verhaal van onze favoriete rode panda eindigt. In de officiële trailer voor het laatste seizoen van Aggretsuko krijgen we al te zien wat er Retsuko te wachten staat.

Aggretsuko seizoen 5

In de trailer voor het vijfde seizoen van Aggretsuko krijgen we te zien hoe Haida zich aanpast aan zijn leven zonder werk. Hij raakt verslaafd aan gamen en de grenzen tussen realiteit en de virtuele wereld lijken te vervagen. Retsuko daarentegen staat voor een gigantische uitdaging op professioneel vlak. Ze doet namelijk een worp naar een plekje in het Japanse parlement. Ondertussen gaat het ook steeds beter met haar muzikale carrière, waardoor ze een echte bekendheid wordt.

Het vijfde en laatste seizoen van Aggretsuko verschijnt op donderdag 16 februari 2023 op Netflix. Vermoedelijk zal het seizoen, net zoals de eerste vier, opnieuw uit tien afleveringen bestaan.

Bekijk hier de trailer voor het vijfde en laatste seizoen van Aggretsuko:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...