Left Right
scrollTop top

‘Amber Heard dan toch niet ontslagen uit ‘Aquaman 2”


Amber Heard Mera Aquaman
© Amber Heard als Mera in ‘Aquaman’ – Bron: Warner Bros.

De geruchten over het ontslag van actrice Amber Heard uit Aquaman 2 blijken dan toch niet te kloppen. Dat zegt journalist Ryan Parker alvast op basis van een “betrouwbare bron”.

Afgelopen weekend doken op steeds meer websites berichten op over het ontslag van Amber Heard uit het vervolg op Aquaman. De actrice zou volgens die berichten contractbreuk hebben gepleegd en haar rol als Mera niet hernemen in Aquaman 2.

Volgens Ryan Parker, senior writer bij The Hollywood Reporter, kloppen die geruchten echter niet. Hij schrijft op Twitter dat hij uit betrouwbare bron heeft vernomen dat de berichten over het ontslag van Heard incorrect zijn.

Omstreden

Hoewel de geruchten voorlopig dus niet blijken te kloppen, hopen veel fans nog steeds op het ontslag van Amber Heard uit Aquaman 2. De actrice zit na haar breuk met Johnny Depp namelijk in een juridische strijd verwikkeld met haar ex. Beiden beschuldigen elkaar van huiselijk geweld.

Na een recente veroordeling voor Johnny Depp besloot Warner Bros. hem te vervangen in Fantastic Beasts. Fans van de acteur kwamen daarop met een petitie die vroeg om het ontslag van Amber Heard in Aquaman, eveneens een productie van Warner Bros.. Die petitie verzamelde meer dan 2 miljoen handtekeningen, maar lijkt dus voorlopig nog geen gehoor te krijgen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428