Left Right
scrollTop top

‘American Horror Story’ laat fans beslissen over inhoud spinoff


American Horror Story
© American Horror Story

De populaire reeks American Horror Story van Ryan Murphy komt binnenkort terug met het tiende seizoen. Daarnaast is er ook al bevestigd dat er een spinoff komt van de reeks. Waar die over zal gaan, is nog niet geweten, maar het lijkt erop dat Ryan Murphy nu de hulp van de fans van de reeks inschakelt.

American Horror Story heeft elk seizoen een nieuw thema, maar er zullen mogelijk nog thema’s aankomen buiten de reguliere reeks. Het werd eerder al bevestigd dat de reeks een spinoff zou krijgen en daar krijgen we nu voor de eerste keer een beetje informatie over.

Zes mogelijke onderwerpen

Op Twitter deelde American Horror Story-maker Ryan Murphy zes mogelijke thema’s. Enkele daarvan kennen we al uit eerdere seizoenen van de reeks, andere zijn compleet nieuw. Het gaat om de onderwerpen: Aliens, Xmas Horror, Bloody Mary, Piggy Man, Sirens en Plague.

Er is geen echte poll, maar fans kunnen onder de tweet reageren welk thema ze graag te zien zouden krijgen. Voorlopig lijkt het erop dat vooral de thema’s Sirens en Aliens in de smaak vallen. Mogelijk kan Murphy ook gaan voor een combinatie van verschillende thema’s, iets wat ook door veel fans gesuggereerd wordt.

American Horror Story: Double Feature

Enkele weken geleden deelde Murphy het thema voor het tiende seizoen van American Horror Story. Het gaat om het thema Double Feature. Murphy liet ook al weten dat het gaat om “twee seizoenen in één”, wat dus volledig in de lijn ligt van de titel Double Feature. We wisten al dat het seizoen zich zou afspelen bij het water, waardoor ook hier al gedacht werd dat zou gaan om sirenes of andere zeewezens.

In het tiende seizoen zullen enkele van de populairste acteurs uit de reeks terugkeren. Het gaat daarbij om Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Leslie Grossman, Angelica Ross, Frances Conroy en Finn Wittrock. Daarnaast zullen ook Macauley Culkin en Spencer Novich te zien zijn in het tiende seizoen van American Horror Story.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636