Left Right
scrollTop top

‘American Horror Story’ seizoen 10 lost eerste foto van Macaulay Culkin


Macaulay Culkin
© Macaulay Culkin – Isopix

Home Alone-legende Macaulay Culkin is binnenkort te zien in het tiende seizoen van American Horror Story. Over dat seizoen is momenteel nog maar weinig bekend. Maar maker Ryan Murphy heeft via sociale media een (héél) klein tipje van de sluier opgelicht.

American Horror Story seizoen 10 komt eraan! En dat heeft de maker van de reeks, Ryan Murphy, nog maar eens bevestigd. Hij deelde namelijk een foto van twee van de personages uit de reeks via sociale media. Het gaat om personages die vertolkt worden door Leslie Grossman en Macaulay Culkin.

“Heel, heel geweldige, gestoorde rol”

Macaulay Culkin is ondertussen al meer dan dertig jaar geleden wereldberoemd geworden. Z’n faam heeft ie te danken aan de eerste twee films in de Home Alone-franchise. Culkin speelde daarin de jonge Kevin McCallister, die alleen achterbleef terwijl z’n familie op vakantie was.

Een dik half jaar geleden raakte bekend dat de acteur een vaste rol zou krijgen in het tiende seizoen van American Horror Story. Welke rol dat precies is, is nog een groot geheim. Maar maker Ryan Murphy liet eerder al weten dat het om een “heel, heel geweldige, gestoorde rol” is.

American Horror Story seizoen 10

Op de foto die Murphy op de wereld heeft losgelaten, zien we Macaulay Culkin arm in arm met Leslie Grossman. Zij ziet er héél fancy uit. Hij een stuk minder. “Something wicked this way comes“, schreef Ryan Murphy bij de foto. Da’s de titel van een horrorboek dat later ook verfilmd werd. Of dat iets te maken heeft met AHS seizoen 10 is niet bekend.

Macaulay Culkin en Leslie Grossman zijn natuurlijk niet de enige namen op de castinglijst. Daar vinden we ook Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross en Finn Wittrock op terug.

De eerste negen seizoenen van American Horror Story zijn terug te vinden op Disney+.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update