‘Anatomy of a Scandal’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reeks Anatomy of a Scandal. Het gaat om een psychologische thrillerreeks die gemaakt werd door de makers van onder andere House of Cards en Big Little Lies.

Netflix pakt vandaag uit met een gloednieuwe reeks. Anatomy of a Scandal speelt zich af in Londen en volgt daar de allerrijksten. Zij raken betrokken bij een schandaal dat heel wat persoonlijke en politieke geheimen blootlegt.

Anatomy of a Scandal

In Anatomy of a Scandal volgen we James en Sophie Whitehouse, gespeeld door Rupert Friend (Homeland) en Sienna Miller (The Loudest Voice). James werkt als minister in het parlement, waardoor het koppel een zorgeloos leventje leidt. Maar dat verandert wanneer een groot schandaal aan het licht komt.

In de zesdelige reeks volgen we de rechtszaak die daarop volgt. Daarbij maken we kennis met advocate Kate Woodcroft (Michelle Dockery) die heel wat op het spel zet voor de zaak. Verder zijn ook Naomi Scott (Aladdin, Charlie’s Angels) en Josette Simon (The Witcher, Broadchurch) te zien in de reeks.

Makers Big Little Lies en House of Cards

Anatomy of a Scandal werd gemaakt door een team dat heel wat ervaring heeft met het genre. Zo werd het script geschreven door David E. Kelley, die eerder verantwoordelijk was voor Big Little Lies, en Melissa James Gibson, die enkele afleveringen van House of Cards schreef. De regie was in handen van S.J. Clarkson die eerder betrokken was bij de Marvelreeksen Jessica Jones en The Defenders.

Bekijk hier de trailer voor Anatomy of a Scandal:

 Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...