Andrew Garfield reageert op geruchten dat hij en Tobey Maguire te zien zullen zijn in ‘Spider-Man: No Way Home’

In december verschijnt de nieuwste Spider-Man-film Spider-Man: No Way Home. In die film kruipt Tom Holland opnieuw in het legendarische pak van de superheld, maar er doen al maandenlang geruchten de ronde dat ook zijn voorgangers, Tobey Maguire en Andrew Garfield, te zien zouden zijn in de film. Die laatste reageert daar nu op.

Spider-Man komt binnenkort terug naar de filmzalen met Spider-Man: No Way Home. Hoewel we al een trailer voor de film te zien kregen, zijn er nog steeds veel vragen onbeantwoord. De grootste daarvan is de vraag of de voorgangers van Tom Holland in de film te zien zullen zijn.

Spider-Man: No Way Home

De geruchten dat zowel Andrew Garfield als Tobey Maguire in de nieuwste Spider-Man-film te zien zullen zijn, doen nu al enkele maanden de ronde. De twee zouden namelijk gespot zijn op de set van de film, maar voorlopig is er nog geen bevestiging van de makers of de acteurs zelf en ook in de trailer voor Spider-Man: No Way Home waren ze nog niet te zien.

Andrew Garfield was, via videoverbinding, te gast in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, waarbij het al snel over de geruchten ging. Fallon had het daarbij over de foto die de ronde deed waarop Garfield en Maguire op de set van de film te zien zijn. Aanvankelijk doet Garfield alsof hij niet afweet van het bestaan van de foto. Maar later zegt hij dat hij de foto wel degelijk gezien heeft, maar dat het gaat om een gefotoshopte foto. Vervolgens laat hij wel weten dat ze hem nog steeds mogen bellen voor een rolletje. De foto is dus fake, maar Garfield ontkent verder niet dat hij in de film kan opduiken.

De acteur gaat verder en geeft aan dat hij enorm uitkijkt naar de film. “Ik heb de trailer gezien en ik kijk ernaar uit. Tom Holland is de perfecte Peter Parker en Spider-Man dus ik ben razend enthousiast. Ik kan nu gewoon weer een fan zijn. En da’s wat ik het liefste doe. Ik kan in het publiek zitten en mijn commentaar geven.”

Bekijk hier het volledige fragment:

Meer
Lees meer...