‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ vanaf vandaag te zien op Disney+

De film Ant-Man and the Wasp: Quantumania staat vanaf vandaag op Disney+. Dat is opvallend snel, want de film kwam pas in februari uit. Omdat de bezoekcijfers en recensies tegenvielen, hoopt Disney met deze vroege release op de streamingdienst om een nieuw publiek aan te spreken.

Dat de meeste Marvelfilms na een tijdje op Disney+ verschijnen, is even een gewoonte. Maar deze keer volgt de release op de streamingdienst wel heel snel na die in de bioscoop. Ant-Man and the Wasp: Quantumania kon niet voldoen aan de verwachtingen en kreeg overwegend negatieve reviews.

Quantumania

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania komt Ant-Man door een dom ongeluk in de Quantum Realm terecht. Dat doet hij samen met zijn vrouw Hope Van Dyne aka Wasp (Evangeline Lilly), haar ouders Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) en Hank Pym (Michael Douglas) en zijn dochter Cassie Lang (Kathryn Newton). In de Quantum Realm zullen ze heel wat gevaren moeten overwinnen en een manier moeten vinden om terug te keren naar de ‘gewone’ wereld. Ze moeten het ondertussen ook opnemen tegen slechterik Kang the Conqueror. Die rol wordt gespeeld door Jonathan Majors, die sindsdien in opspraak is geraakt.

Dat Marvelfans een beetje verloren lijken te geraken in Phase 5 en de multiverse, was ook meteen te zien in de bezoekcijfers. Wereldwijd bracht de film ‘amper’ 474,5 miljoen dollar (431,7 miljoen euro) op, en dat voor een budget van 200 miljoen dollar (182 miljoen euro). Met een aankomende release op de streamingdienst Disney+ hoopt Ant-Man and the Wasp: Quantumania toch nog een nieuw publiek aan te spreken.

(Her)bekijk de trailer van Ant-Man and the Wasp: Quantumania hier:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is vanaf nu te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...