Ariana Grande lanceert nieuwe single ‘yes, and?’

Het is zover. Nadat de Amerikaanse zangeres Ariana Grande eerder deze week aankondigde dat er nieuwe muziek zou verschijnen, is haar nieuwe single er ook eindelijk. Met yes, and? probeert ze aan haar fans te vertellen dat het oké is om zich soms niets aan te trekken van anderen. Of dit een voorproefje is van een nieuw album, valt af te wachten.

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw begin voor zangeres Ariana Grande. Afgelopen weekend heeft de zangeres aangekondigd dat ze met nieuwe muziek zou komen. Vandaag is het al meteen zover, want vannacht lanceerde de zangeres yes, and?.

Haar eerste album dateert al van 2013 en ondertussen heeft Ariana Grande zich kunnen bewijzen als een van de bekendste popartiesten van het laatste decennium. Denk maar aan singles als Problem en Break Free uit 2014 en thank u next uit 2018. Het laatste nieuwe album was ‘Positions’ , dat in 2020 uitkwam.

yes, and?

Het is ondertussen dus al een tijdje geleden dat fans van Ariana Grande nog nieuwe muziek te horen kregen. Maar daar kwam vandaag verandering in. De zangeres beslist het nieuwe jaar dus meteen met een muzikale noot in te zetten met yes, and?.

Of de single een onderdeel is van een volledig nieuw album, is nog niet bekend. Maar de nieuwste single toont de fans en muziekliefhebbers wel meteen dat Ariana Grande nog steeds een sterke popartiest is. De song gaat over hoe de zangeres zich soms minder probeert aan te trekken van wat mensen denken. Dat vertelt ze aan de wereld op een popbeat afgewisseld met wat invloeden uit de r&b.

Beluister de nieuwe single yes, and? hier:

Meer
Lees meer...