Left Right
scrollTop top

Ariana Grande komt met remix van ’34+35′ met twee geheime artiesten en fans denken te weten wie


Ariana Grande 34+35
© YouTube

Fans van Ariana Grande hebben opnieuw iets om naar uit te kijken. De zangeres komt morgen namelijk met de remix van haar hit 34+35. En daarvoor heeft ze de hulp ingeschakeld van twee andere zangeressen, maar wie dat zijn, weten we nu nog niet met zekerheid.

Morgen, op vrijdag 15 januari, verschijnt 34+35 Remix van Ariana Grande en twee – voorlopig nog onbekende – zangeressen/rapsters. Er wordt al druk gespeculeerd wie de twee mysterieuze partners van Ariana zijn en daarbij zijn er twee namen die opvallend vaak terugkeren.

34+35 Remix

Ariana Grande deelde gisteren een tweet met een video om de remix van 34+35 aan te kondigen. In de video zien we een oud televisiescherm met daarop 34+35 Remix. We krijgen ook al een stukje uit die remix te horen, maar wel strategisch enkel een deel waarop Ariana zelf zingt. De link die de zangeres deelde bij de tweet brengt je naar een website waar wordt afgeteld naar de release van de remix.

In de video zien we ook al drie silhouetten verschijnen. Het middelste is dat van Ariana Grande zelf. De buitenste twee kregen een vraagteken en zijn voorlopig dus nog niet bekend. Al hebben veel fans al een vermoeden om wie het gaat.

34+35 Remix
Twitter @arianagrande

Doja Cat en Megan Thee Stallion

Volgens velen gaat het waarschijnlijk om Doja Cat en Megan Thee Stallion. Wanneer je namelijk “Doja Cat 34+35” of “Megan Thee Stallion 34+35” opzoekt op Apple Music, word je meteen doorverwezen naar de pagina van Ariana Grande.

Daarnaast zijn Doja Cat en Megan Thee Stallion populairder dan ooit dus zou het ook niet als een verrassing komen dat zij hun krachten zouden bundelen met dé popprinses van het moment. En 34+35 lijkt ons ook op hun lijf geschreven. Verder liet Ariana Grande vorig jaar al weten dat ze samengewerkt had met Doja Cat, maar die samenwerking hebben we voorlopig nog niet gezien. Megan Thee Stallion reageerde op haar beurt dan weer met enkele “suggestieve emoji’s” op de aankondiging van de remix.

Megan Thee Stallion Ariana Grande
Instagram arianagrande

Maar niet iedereen is overtuigd van Doja Cat en Megan Thee Stallion. Zo zijn er ook mensen die geloven dat het gaat om het zingende zusterduo Chloe x Halle. Morgenvroeg zullen we in elk geval met zekerheid weten wie de geheime extra zangeressen op 34+35 Remix zijn.

34+35 Remix dropt vrijdag 15 januari om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  678.839
 • Aantal
  doden
  20.435