Bedrijf achter BTS, HYBE, gaat lightsticks maken om te supporteren voor Zuid-Korea tijdens Olympische Spelen

De Olympische Spelen zouden wel eens op een K-popconcert kunnen gaan lijken. HYBE, het label van BTS, zal namelijk lightsticks maken, waarmee de fans van Zuid-Korea zullen kunnen supporteren voor hun atleten.

Binnenkort gaan de Olympische Spelen van start in Parijs. Daar zullen atleten uit landen over de hele wereld het opnieuw tegen elkaar opnemen in verschillende sportdisciplines. Tijdens de Spelen zakken er natuurlijk ook miljoenen fans af naar Parijs om hun land naar de overwinning te schreeuwen en de Zuid-Koreaanse supporters zullen al zeker opvallen in het stadion, want zij krijgen hun eigen lightsticks.

Lightsticks

Wie al eens een K-popconcert heeft meegemaakt of er beelden van heeft gezien, heeft waarschijnlijk de lightsticks opgemerkt. Dit zijn lichtgevende stokken die alle fans in hun handen houden en die vaak op het ritme van de muziek flikkeren of van kleur veranderen. En binnenkort zul je deze ook kunnen zien tijdens de Olympische Spelen.

HYBE, het label waaronder onder andere BTS, SEVENTEEN en LE SSERAFIM actief zijn, zal speciaal voor de Olympische Spelen een nieuwe lightstick maken. Die zullen de Zuid-Koreaanse fans dan kunnen gebruiken om hun atleten aan te moedigen. In totaal zal HYBE 5.000 van deze lightsticks maken, die gebruik zullen maken van de technologie die HYBE creëerde voor de lightsticks van hun K-popgroepen.

HYBE en de Olympische Spelen

HYBE zal ook op andere manieren betrokken zijn bij de Olympische Spelen in Parijs. Recent kwamen we ook te weten dat Jin van BTS een van de fakkeldragers zal zijn voor de Olympische Spelen. Hij zal naar Frankrijk trekken om daar een stukje van de reis van het olympische vuur voor zijn rekening te nemen.

Daarnaast zal het nummer Fighting van BSS, een subunit van SEVENTEEN, gebruikt worden als het officiële nummer om de Zuid-Koreaanse atleten aan te moedigen tijdens de Olympische Spelen.

Meer
Lees meer...