Jin van BTS zal de olympische vlam dragen in aanloop naar Spelen in Parijs

Vorige maand keerde Jin als eerste lid van BTS terug van zijn verplichte legerdienst. Hij vierde dat toen al meteen met een groot evenement voor zijn fans en nu is het al tijd voor zijn volgende wapenfeit. Jin zal namelijk een van de bekende gezichten zijn die de olympische vlam draagt tijdens de tocht naar Parijs.

Op vrijdag 26 juli gaan de Olympische Spelen van start in Parijs. Traditiegetrouw wordt de olympische vlam in de aanloop van de Spelen vervoerd van Olympia in Griekenland naar de plaats waar de Spelen doorgaan. De vlam vertrok op 16 april en is momenteel bezig aan een eigen Ronde van Frankrijk. Tijdens een van de etappes zal de vlam gedragen worden door Jin van BTS, de grootste boyband ter wereld.

Olympische vlam

Het Zuid-Koreaanse medium Yonhap kwam vandaag met opvallend nieuws. Het schreef namelijk dat Jin van BTS, die voluit Kim Seok-jin heet, gekozen werd als een van de fakkeldragers voor de olympische vlam in de aanloop naar de Spelen in Parijs.

Jin zou “in de nabije toekomst” vertrekken naar Frankrijk, waar de vlam momenteel bezig is aan een rondgang langs verschillende steden. Het is nog niet geweten wanneer Jin de vlam juist zal dragen en op welke locatie dat zal zijn.

Veel plannen

Jin liet al via het fanplatform Weverse weten dat hij druk werkte aan verschillende projecten. “Ik ben muziek aan het opnemen, realityreeksen aan het opnemen en ik werk aan wat ik me tijdens mijn tijd in het leger voorgenomen heb: zoveel mogelijk mijn gezicht laten zien en hard werken. De resultaten zullen binnen enkele maanden uitkomen. Dus wacht alsjeblieft nog even.”

Eerder deelde Jin ook al dat hij het volgende lid van BTS zal zijn dat een soloalbum lost, na de release van ‘MUSE’, het tweede soloalbum van Jimin dat later deze maand verschijnt. Zuid-Koreaanse media lieten ook al weten dat Jin te zien zal zijn in de realityreeks The Half-Star Hotel in Lost Island. In deze reeks zal de Zuid-Koreaanse voetballegende Ahn Jung-hwan een hotel bouwen op een onbewoond eiland. Daarvoor zal hij de hulp krijgen van enkele andere bekende gezichten, waaronder dus ook Jin.

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...