BeReal: Vanaf nu staan ook je extra BeReals bij je herinneringen

BeReal is sinds vorig jaar een van de nieuwste spelers op de socialmediamarkt. Door de populariteit koos de app om enkele updates door te voeren. Een van die updates is het feit dat je nu meerdere BeReals per dag kan posten. Die extra foto’s kon je niet terugvinden in je herinneringen, maar dat probleem is nu opgelost.

Iedereen kent ondertussen wel het principe van BeReal. Dagelijks krijg je op een willekeurig tijdstip een melding op je telefoon. Eenmaal de melding er is, krijg je twee minuten de tijd om je BeReal te nemen en zo de echte jij op sociale media te tonen.

Updates

De eerste maanden draaide de app enkel en alleen op die functie. Maar de laatste tijd hebben de bedenkers van het platform er enkele updates aan toegevoegd. Zo kan je BeReal nu koppelen aan je Spotify én kan je meerdere BeReals per dag posten.

Dat laatste gebeurt alleen wanneer je eerste foto op tijd wordt gepost. Enkel en alleen dan krijg je toegang tot de twee extra posts per dag.

Herinneringen

Per dag komt je BeReal ook in je eigen herinneringen terecht. Daar kan je al je posts van de voorbije maanden terugvinden. Maar na de update met de extra BeReals, krijg je die niet te zien in diezelfde herinneringen. Daar kwam de laatste tijd dan ook heel wat commentaar op.

Op die commentaar is nu een antwoord gekomen. Gisteren liet de bedenker van de app via TikTok weten dat je vanaf nu alle genomen BeReals kan terugzien in je herinneringen. Op die manier gaat niets nog verloren.

@bereal

Your welcome

♬ sonido original – BeReal.
Meer
Lees meer...