‘Bestemming X’: Trailer toont eerste pact tussen twee kandidaten

Al in de tweede aflevering van Bestemming X neemt de spanning onder de deelnemers steeds meer toe. Na de eerste exit zit de schrik bij de kandidaten er serieus in om als volgende af te vallen. Voor Zeno en Glenn is dat reden genoeg om een pact aan te gaan en te proberen samen in de finale te raken.

Aan het einde van de eerste aflevering van Bestemming X werd het aantal kandidaten al meteen van 10 naar 9 herleid. Bo deed het eindspel namelijk het slechtst door te denken dat de bus in München was terwijl dat in werkelijkheid in Parijs was. Zij moest daardoor meteen naar huis.

Glenn en Zeno

Ondertussen weten de kandidaten ook dat er heel wat misleidingen en valse tips in Bestemming X zitten. Dat zorgt ervoor dat de schrik om fouten te maken bij het exitspel nog groter is. Het wantrouwen onder de kandidaten is dan ook heel groot, net als de onzekerheid over de juiste locatie.

Voor sommigen is dat reden genoeg om een pact aan te gaan. In een nieuwe trailer die VTM deelde zien we dat Zeno en Glenn zo’n deal sluiten. Die laatste is volgens veel busbewoners de meest opmerkelijke kandidaat en daar hoopt Zeno van mee te kunnen profiteren. Of dat pact hen zal helpen om de volgende eliminatie te overleven, zien we vanavond in de tweede aflevering van Bestemming X.

Bekijk hier de trailer van de tweede aflevering van Bestemming X:

Bestemming X is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...