‘Bestemming X’ krijgt tweede seizoen en zo kan jij meedoen

Het eerste seizoen van Bestemming X zit erop. Presentator Kevin Janssens hield zich al wekenlang schuil in een pittoresk strandhuisje aan de Seven Sisters aan de Britse kustlijn. Daar werd hij als eerste gevonden door Gino, die zo de eerste winnaar van Bestemming X werd. En jij kan misschien wel de tweede worden.

Het eerste seizoen van Bestemming X zit er nog maar net op, maar we hebben, al de bevestiging dat er nog een tweede seizoen zal volgen. En daarvoor moet VTM nog de geschikte kandidaten vinden en daar kan jij er eentje van zijn.

Bestemming X

In het nieuwe VTM-programma Bestemming X moesten tien kandidaten (later elf) op zoek naar een geheime locatie, Bestemming X. Die locatie lag ergens in Europa, maar waar precies moesten ze tijdens het seizoen uitzoeken. Met een geblindeerde bus, die door de deelnemers Xavier genoemd werd, doorkruisten ze Europa. Op het einde van elke aflevering hield de bus halt en moesten de kandidaten hun ‘X’ op een kaart plaatsen. Daarbij moesten ze proberen om die ‘X’ zo dicht mogelijk bij hun locatie te plaatsen, want wie het verst van de juiste locatie verwijderd was, moest de bus verlaten.

Maar het werd de groep niet makkelijk gemaakt, want de reeks zat vol valse tips, waarbij het niet altijd even makkelijk was om de juiste tips van de foute te onderscheiden. Daarnaast werd de groep ook nog eens twee keer op dezelfde locatie gedropt en keerden ze zelfs terug naar België. Het mag duidelijk zijn: Bestemming X zorgde voor verschillende mindf*cks, maar hou jij wel van avontuur? Dan kan je nu zelf je kans wagen.

Inschrijvingen

Op het einde van de laatste aflevering liet presentator Kevin Janssens namelijk weten dat er al zeker nog een tweede seizoen van Bestemming X zal volgen. En de inschrijvingen voor dat seizoen zijn nu al geopend.

Wie dus denkt dat hij, zij of die goed is in oriëntatie en juiste van valse tips kan onderscheiden, kan zich nu inschrijven. Dat gaat via de website van VTM, waar je een vragenlijst zal moeten invullen. En misschien zien we jou dan wel in het tweede seizoen van Bestemming X.

Meer
Lees meer...