‘Bestemming X’: Dit mogen we verwachten van de finale

Maandag is het tijd voor de finale van Bestemming X. Daarin nemen Gino en Dorien het tegen elkaar op om te beslissen wie de eerste winnaar van het programma wordt. Maar voor we weten wie de winnaar is, moeten de twee zich nog wagen aan enkele opdrachten. Dit mogen we verwachten.

Na de exit van Jef in eigen land blijven er nu nog maar twee kandidaten over in Bestemming X. Eén van hen zal maandag gekroond worden tot de allereerste winnaar. Wie Kevin Janssens als eerste kan vinden, gaat met maar liefst 50.000 euro naar huis.

De panda en de tijgerin

Maandag rijdt de bus van Bestemming X naar de allerlaatste bestemming. Daar zullen Gino en Dorien uitmaken wie de eerste winnaar wordt. In de eerste opdracht zullen de twee finalisten onderworpen worden aan de krachten van de natuur én moeilijke evenwichtsoefeningen van Sifu, hun Tai Chi Master. Sifu geeft de finalisten ook speciale en toepasselijke bijnamen. Zo omschrijft hij Gino als een panda en Dorien als een tijgerin. Na hun training moeten ze in uitdagende weersomstandigheden de juiste balans proberen te vinden. Wie daar het beste in slaagt, krijgt een belangrijk voordeel tijdens de allerlaatste proef.

Die laatste proef moeten Gino en Dorien niet alleen spelen. Zij krijgen de hulp van een oude bekende. Daarbij mogen ze volledig zelf kiezen wie hun reisgezel wordt. En da’s een belangrijke beslissing, want met een goede kandidaat aan je zijde maak je natuurlijk meer kans om Kevin Janssens als eerste te vinden. Want wie het eerste arriveert op zijn geheime locatie, wint.

Bekijk hier nog eens de teaser voor de finale van Bestemming X:

De finale van Bestemming X is maandag 17 april om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...