‘Bestemming X’: Teaser toont mysterieuze setting voor de finale

In de aflevering van afgelopen maandag kwamen we te weten dat Gino en Dorien de finalisten zijn van het eerste seizoen van Bestemming X. Zij reizen maandag naar de laatste bestemming waar ze moeten proberen om als eerste presentator Kevin Janssens te vinden. Wie het eerst bij hem aankomt, wordt de winnaar en gaat naar huis met 50.000 euro.

Na een spannende halve finale moesten we bij de voorlaatste stop in Bestemming X afscheid nemen van Jef. Hij arriveerde later op de bus, maar wist het door zijn strategisch inzicht ver te schoppen. Een exit in België werd hem uiteindelijk fataal. Daardoor gaan Gino en Dorien naar de finale. En in de teaser krijgen we alvast een voorsmaakje te zien van wat hen daar te wachten staat.

Finale Bestemming X

In de teaser voor de finale is te zien hoe Dorien en Gino zich – met hun vertrouwde X-bril – bevinden in een soort tempel die de arena zal vormen voor de finale van Bestemming X. Voor de finale worden Dorien en Gino ondergedompeld in de wereld van Tai Chi. In de teaser zien we hoe de finalisten aan het mediteren zijn terwijl ze omschreven worden als een panda en een tijgerin.

Ze zullen getraind worden door Tai Chi Master Sifu, die hen zal klaarstomen voor een moeilijke evenwichtsproef. Wie het er daarbij het beste vanaf brengt, zal een belangrijk voordeel krijgen tijdens de allerlaatste proef: de zoektocht naar Kevin Janssens die een van hen op slag 50.000 euro rijker zal maken.

Bekijk hier de teaser voor de finale van Bestemming X:

De finale van Bestemming X is maandag 17 april om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Bestemming X: Het Complot.

Meer
Lees meer...