Dit zijn de finalisten van ‘Bestemming X’

Na een spannende halve finale, met heel wat onderlinge intriges, zijn de twee finalisten van Bestemming X bekend. Volgende week zullen Dorien en Gino het tegen elkaar opnemen in de grote finale waarbij ze allebei op zoek zullen gaan naar één laatste locatie. Wie die het snelst vindt, zal met een som van 50.000 euro huiswaarts keren.

Op VTM was zonet de halve finale van het programma Bestemming X te zien. De voorbije weken was te zien hoe tien kandidaten het tegen elkaar opnamen in een geheimzinnige maar spannende strijd om kilometers. In deze aflevering zagen we vooral hoe Gino en Dorien bang waren om hun overwinning af te geven aan Jef, dus besloten ze een pact te vormen. En dat liep uiteindelijk ook positief af voor hen want hij moest de bus verlaten.

Exit Jef

Voor Jef stopt Bestemming X de waanzinnige trip vlak voor de eindhalte. Aan het einde van deze aflevering stapte hij uit de bus in de buurt van Henegouwen. “Het was heel erg moeilijk om de laatste X te zetten, want we hebben niet veel tips gekregen. Het was gokken en hopen dat de anderen het minder goed doen”, klonk het eerder bij Jef. “Anders moeten we de pot delen?”, klonk het nog hoopvol voor hij de bus moest verlaten. 

Jef was nochtans de te vrezen kandidaat voor Dorien en Gino, die dan ook een pact tegen hem sloten. In een middeleeuws stilteklooster wist Dorien het beste de stilte te bewaren, waardoor ze een extra hint naar een geheime middeleeuwse kaart met de locatie van het klooster in handen kreeg. Uiteindelijk wist ook Jef die kaart te vinden, maar dat bleek, na een iets te specifieke ja/nee-vraag op de bus, niet genoeg voor een plek in de finale.

Bekijk de exit van Jef hier:

De finale van Bestemming X is op maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...