TikToks kijken als job? Bedrijf zoekt mensen die voor 50 euro per uur door de app willen scrollen

Als je van TikTok houdt en graag wat extra geld wil verdienen, dan is dit iets voor jou. Een marketingbedrijf is namelijk op zoek naar mensen die een TikTok-marathon willen houden en daarvoor betaald worden. Het zou gaan om een vergoeding van 50 dollar (zo’n 51,40 euro) per uur. Daarnaast zouden er ook verschillende extra’s klaarliggen.

Heb je even genoeg van je huidige job of verdient je studentenjob net niet goed genoeg? Dan heeft het marketingbedrijf Ubiquitous Influence daar misschien een oplossing voor. Het Amerikaanse bedrijf is namelijk wereldwijd op zoek naar proefpersonen. Die personen moeten twaalf uur lang door TikTok scrollen en krijgen daarvoor betaald.

Twaalf uur scrollen

Wie zich wil opgeven voor de job, moet zich wel aan enkele regels verwachten. Zo wordt verwacht dat je naast TikTok ook een voorliefde hebt voor andere sociale media en daar ook mee kan werken. Ubiquitous verwacht namelijk dat je tijdens het scrollen ook je favoriete video’s op je eigen kanalen en die van het bedrijf deelt.

De job zal concreet bestaan uit twaalf uur TikTok kijken, al kan je die twaalf uur zelf opsplitsen over drie dagen. Na het scrollen zal je je top 10 van favoriete video’s moeten oplijsten en doorsturen naar het bedrijf. Dat zal je ongeveer 600 dollar (616,71 euro) opleveren, dat is zo’n 50 dollar (51,40 euro) per uur. Daarnaast zal Ubiquitous Influence ook nog enkele extra’s voorzien, waaronder een waardebon van Uber Eats en een gsm-houder.

Als je wil meedoen, moet je er wel wat voor overhebben. Zo moet je een motivatiebrief van 100 tot 200 woorden voorzien en moet je dus zeer actief zijn op sociale media. Maar voor de rest ben je vrij om te gaan en staan waar je wil, zolang je maar 12 uur op TikTok scrolt in een periode van drie dagen.

Bekijk de vacature hier.

Meer
Lees meer...