TikTokker zoekt uit: Seriemoordenaars hebben vaak dezelfde sterrenbeelden

De laatste tijd lijkt de wereld nogal in de ban te zijn van de Netflixreeks DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Om die reden gaan heel wat mensen op TikTok zelf op onderzoek uit. Die verschillende onderzoeken zorgen soms voor opvallende resultaten. Zo blijken heel wat seriemoordenaars dezelfde sterrenbeelden te hebben.

Hoe het komt, weet niemand, maar toch lijken alle mogelijke films en docu’s over seriemoordenaars enorm goed te werken. Het recentste voorbeeld daarvan is DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, dat nu al de op 8 na meest bekeken Engelstalige reeks op Netflix is.

Een ander bekend voorbeeld is Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile over Ted Bundy. Ook daarnaast zijn er nog heel wat andere beruchte moordenaars. Een TikTokster zocht nu uit of die verschillende mensen ook gelijkenissen vertonen op andere vlakken. Die gelijkenissen vond ze in de sterrenbeelden.

Populariteit

De Netflixreeks DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story is razend populair, maar kreeg ook al heel wat kritiek omdat kijkers een nieuwe fascinatie voor de seriemoordenaar krijgen. Die fascinatie zorgde er ook voor dat mensen meer research gaan doen over verschillende andere seriemoordenaars.

Een van die andere ‘bekende moordenaars’ is Ted Bundy. Ook zijn verhaal werd door Netflix al eens verfilmd en ook toen zorgde dat voor heel wat ophef. Kijkers gingen het verhaal namelijk gaan verheerlijken, wat voor bizarre situaties en uitspraken zorgde.

Sterrenbeelden

Maar naast Dahmer en Bundy zijn er natuurlijk nog heel wat andere, mindere bekende, verhalen. Jammer genoeg lijkt de lijst aan seriemoordenaars enorm lang te zijn. Een deel van die lijst heeft TikTokster Lauren Elaine Skirvin (@whydontyoubitchaboutit) op een opvallende manier in kaart gebracht.

In een video, die ondertussen al 6,3 miljoen keer werd bekeken, vertelt ze namelijk dat bijna alle seriemoordenaars dezelfde vier sterrenbeelden hebben. Aan de hand van maar liefst 28 moordenaars probeert ze haar punt te maken.

Van de 28 zijn er 4 met als sterrenbeeld boogschutter, 8 met als sterrenbeeld tweeling, 10 met als sterrenbeeld maagd en 6 met als sterrenbeeld vissen. “Maagden, zijn jullie oké”, klinkt het dan ook in het bijschrift. En of je nu gelooft in sterrenbeelden of niet, dit is op z’n minst opvallend te noemen.

Bekijk de TikTok hier:

@whydontyoubitchaboutit Virgo—y’all okay!!??? #serialkiller #serialkillers #zodiac #zodiacsigns #zodiacsign #astrology #astrologytok #astrologytiktok #gemini #sagittarius #virgo #pisces ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound
Meer
Lees meer...