Bril seriemoordenaar Jeffrey Dahmer te koop voor 150.000 dollar na succes Netflixreeks ‘DAHMER’

De Netflixreeks DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story is razend populair, maar kreeg ook al heel wat kritiek omdat kijkers een nieuwe fascinatie voor de seriemoordenaar krijgen. Die fascinatie heeft er nu voor gezorgd dat verzamelaar Taylor James een bril van Jeffrey Dahmer verkoopt voor maar liefst 150.000 dollar.

Sinds woensdag 21 september kan je op Netflix kijken naar de reeks DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Het gaat om een fictiereeks, maar de reeks vertelt wel het waargebeurde verhaal van de beruchte seriemoordenaar. En veel mensen bleken geïnteresseerd te zijn in de reeks, want DAHMER kende het beste debuut van een serie ooit op Netflix. De reeks werd gemaakt door Ryan Murphy en Ian Brennan, die eerder al verantwoordelijk waren voor onder andere Ratched en Scream Queens, en de hoofdrol is weggelegd voor Evan Peters.

Bril Jeffrey Dahmer

Zoals je al in de reeks al kon zien, droeg Jeffrey Dahmer een bril. De bril die de seriemoordenaar droeg in de gevangenis is al enkele jaren in het bezit van Taylor James van Cult Collectibles uit Vancouver in Canada. Die wil de bril nu verkopen voor een bedrag van maar liefst 150.000 dollar (152.800 euro).

James kreeg enkele jaren geleden heel wat bezittingen van Jeffrey Dahmer via een voormalige huishoudster van Lionel, de vader van Jeffrey Dahmer. Veel van die items zijn te koop via de website van Cult Collective. De bril staat daar niet tussen. Wie toevallig nog zo’n 152.800 euro heeft rondslingeren en een eighties bril van een seriemoordenaar en kannibaal wil kopen, kan Taylor James persoonlijk contacteren.

In deze video toont Taylor James de bril van Jeffrey Dahmer:

Bekijk hier nog eens de trailer van DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...