Beyoncé en Adele hebben samen een nummer opgenomen

Beyoncé Adele
GettyImages

De eerste samenwerking tussen Adele en Beyoncé is een feit. Of toch als we One Republic-zanger Ryan Tedder mogen geloven. Hij flapte er namelijk uit dat de twee engelenstemmen samengewerkt hebben voor een nummer op het nieuwe album van de band, ‘Human’.

Zangeressen/engelen/topvrouwen Adele en Beyoncé hebben samen een nummer opgenomen! Dat flapte One Republic-zanger Ryan Tedder eruit op het Global Citizen Festival in New York afgelopen weekend. De twee zangeressen zingen voor het eerst samen, en krijgen ook versterking van One Republic en Chris Martin op piano.

Album ‘Human’ komt uit eind november

Het nummer – dat zonder twijfel perfect zal zijn – verschijnt op het nieuwe album van One Republic, ‘Human’. Dat komt eind november uit en is de opvolger van ‘Oh My My’ uit 2016. Op het album zullen ook de nummers Rescue Me en Wanted staan, die One Republic eerder dit jaar al uitbracht.

Sprak Tedder de waarheid?

Zowel Adele als Beyoncé hebben nog niet op de uitspraak van Tedder gereageerd. Heel wat fans vrezen dan ook dat de One Republic-zanger een mopje maakte. Al kan het wel zijn dat hij de waarheid sprak, want hij heeft al met allebei de zangeressen samengewerkt.

Ryan Tedder was een van de schrijvers van Beyoncés nummers Halo, XO en I Was Here en samen met Adele schreef hij Remedy, Rumour Has It en Turning Tables.

Gesponsorde artikelen