‘Big Brother’: Discussie tussen Doriana en Tom: “Je moet daarmee stoppen”

Nu de bewoners van het Big Brother-huis al twee weken met elkaar samenwonen, beginnen er steeds meer frustraties de kop op te steken. Nadat Ariana en Ashley hun frustraties tegenover Lenie duidelijk maakten, is er nu een discussie tussen Doriana en Tom, die vooral bij Tom lang blijft nazinderen.

De derde week van Big Brother is vandaag van start gegaan. En dat gaat natuurlijk opnieuw gepaard met een opdracht. Daarbij lopen de gemoederen flink op.

Discussie

In een fragment krijgen we te zien hoe de groep moet kiezen tussen coins, een vrijstelling of een diner met de hele groep. Tom beweert dat hij voor coins heeft gekozen en zweert daarbij “op het hoofd van zijn zoontje” dat hij de waarheid spreekt. Maar Doriana ziet het vooral als emotionele chantage. “Je gebruikt altijd uw zoontje daarbij”, klinkt het kritisch. Waarna Tom laat weten dat hij dit doet omdat mensen dan weten dat hij het echt meent. “Ik zou dat toch niet meer gebruiken”, besluit Doriana.

Na afloop is Tom zichtbaar neergeslagen, waardoor zijn roze teamgenote Ronahi hem apart neemt. Daarbij laat hij weten dat hij niet kwaad is, maar vooral moe. Volgens Ronahi reageert Tom ook heftig op uitspraken van Dilano. Maar ook dat is volgens Tom niet waar. Uiteindelijk zegt Ronahi toch haar gedacht. “Voor mij was het ofwel de coins, ofwel de vrijstelling. Het ding is wel, we zijn in een groep en meer dan de helft beslist voor het diner. En dan zag ik dat je duidelijk met je hoofd naar beneden keek, met een gevoel van: ‘Wat kiezen jullie nu?’. Zo kwam het naar mij toe over.” Tom legt uit waarom hij gefrustreerd was: “Dat was de mening die er was gevormd, je kon er toch niet meer tegen opboksen. Maar zeg het dan gewoon, dan kunnen we verdergaan.

Bekijk hier het fragment van Big Brother:

Van maandag tot en met vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. En elke zaterdag is er om 20 uur de liveshow Big Brother: Live op Play4.

Meer
Lees meer...