‘Big Brother’ lost eerste beelden van nieuwe seizoen

Big Brother keert begin volgend jaar terug op Play4 en het belooft een heel interessant seizoen te worden. Een eerste trailer toont namelijk dat we ons mogen verwachten aan heel wat nieuwigheden waarbij vooral de kijker meer invloed lijkt te krijgen.

SBS België en RTL Nederland haalden een klein jaar geleden Big Brother van onder het stof. In Nederland was het toen al vijftien jaar geleden dat het programma voor het laatst uitgezonden werd, in ons land was dat één jaar minder lang. Toch was het meteen duidelijk dat de makers een gigantische taak te wachten stond om het ooit zo populaire programma te moderniseren en ook nu een succes te maken. Bovendien wachtte hen de moeilijke opgave om de Belgische en Nederlandse kandidaten te verzoenen in het huis.

Dat alles lukte de ene keer al beter dan de andere keer. Denk maar aan het grote aantal vrijwillige vertrekkers, het ultimatum van Big Brother naar enkele deelnemers toe, de vele meningsverschillen en de online haatreacties. Toch was het programma al bij al een succes. De kijkcijfers waren – zeker in Vlaanderen – meer dan degelijk en ook op sociale media bleek Big Brother een trouwe groep fans te hebben.

Meer invloed kijkers

Het is dan ook geen grote verrassing dat al snel werd aangekondigd dat het programma in 2022 zou terugkeren. Nu heeft dat nieuwe seizoen van Big Brother ook een officiële startdatum gekregen. Vanaf 3 januari 2022 kan je opnieuw terecht op Play4 voor je dagelijkse portie Big Brother. De zender deelde vandaag een eerste trailer en daaruit blijkt alvast dat het nieuwe seizoen enkele nieuwigheden zal tellen. Zo zal de invloed van de kijker een stuk groter zijn dan vorig jaar.

“Vergeet alles wat je denkt te weten over mij. Het is tijd voor een nieuwe wind, een nieuw huis met nieuwe regels die alles omver blazen … en jij bepaalt de windrichting. Wie overleeft de storm?”, horen we Big Brother zeggen over enkele mysterieuze beelden.

Bekijk hier de trailer van Big Brother:

Big Brother is vanaf maandag 3 januari 2022 te zien op Play4 en 24/7 via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...