‘Big Brother’: Knuffel van zijn zoontje zorgt voor veel emoties bij Tom

Big Brother is ondertussen al meer dan een maand bezig en dat begint duidelijk door te wegen op de bewoners. Zo zitten er in het huis heel wat bewoners met kinderen en voor hen is het gemis vaak extreem zwaar. Big Brother zorgt daarbij voor een kleine steun bij Tom. Hij krijgt namelijk ‘vosje’, het knuffeltje van zijn zoontje Phil. “Ik ruik zijn geur eraan”, zegt hij geëmotioneerd.

Voor de originele bewoner is Big Brother ondertussen al één maand en zo’n tien dagen bezig. Een van die originele bewoners is Tom, want hij kwam op de eerste dag met de tweede lading bewoners in het huis. Dat wil zeggen dat Tom al zo’n zes weken zijn jong zoontje niet meer gezien heeft en dat begint duidelijk door te wegen.

Vosje

Gelukkig won Tom in een opdracht een persoonlijk item van Big Brother en dat is iets wat hij sowieso zal koesteren. “Dit is het vosje van mijn zoontje Phil. Dat is het vosje dat hij al sinds zijn geboorte bij zich heeft. Dat is even slikken”, klinkt het emotioneel.

“Ik ruik ook gewoon zijn geur hieraan, mooi. Ik ga hier heel veel kracht uithalen. Phil heeft zijn vosje altijd bij zich, dus ik denk dat hij het ook leuk gaat vinden als hij zou zien dat vosje nu bij papa is. Ik ga hem op een mooie plaats op mijn bed leggen.”

Bekijk hier het fragment van Tom in Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...