Left Right
scrollTop top

Billie Eilish toont hoe haar half afgekleurde haar eruitzag voor het blond was


Billie Eilish 2020
© Billie Eilish met haar kenmerkende kapsel dat nu verleden tijd is – Bron: Isopix

Billie Eilish gaat sinds enige tijd met een blond kapsel door het leven. Haart iconische zwart-fluogroene haarkleur omtoveren tot blond haar was echter geen makkelijke opgave en duurde maar liefst zes weken. De zangeres heeft nu een foto gedeeld van hoe dat er halverwege uitzag.

Screenshot eigendom van Billie Eilish/Instagram @billieeilish

Tot enkele weken geleden kenden we Billie Eilish zo goed als alleen maar met haar iconische zwart-fluogroene haar. Maar sindsdien is de zangeres helemaal blond

Pruik

De geruchten over haar nieuwe haarkleur deden op dat moment al langer de ronde. Veel fans hadden namelijk al een vermoeden dat Billie Eilish op de Grammy Awards een pruik droeg. Daar was ze aanwezig om twee awards in ontvangst nemen, waaronder de felbegeerde Grammy voor Record of the Year

Achteraf gaf Billie Eilish ook toe dat ze maar liefst zes weken lang met een pruik had rondgelopen. Recent deelde de zangeres zelfs een foto van haarzelf als blondine bij haar zwart-fluogroene pruik. Het gebruik van die pruik was nodig omdat het zo lang duurde om de donkere en felle kleuren uit haar oude kapsel te krijgen. 

Half afgekleurd

Fans bleven echter nieuwsgierig naar hoe dat ontkleuringsproces verliep. Billie Eilish besloot daarom afgelopen weekend op Instagram Stories een foto te delen van tijdens de kleurverandering. “Dit was de eerste ronde”, schrijft ze bij een foto die genomen is op 16 januari. Op de foto zie je dat haar haren bovenaan al vrij blond zijn, maar onderaan nog oranjerood. Dit is een volledig natuurlijk kleurverloop als je van een super donkere tint zoals Billies zwarte haar naar lichtblond gaat.

Ondertussen koos Billie Eilish overigens niet alleen voor een nieuwe haarkleur, maar ook voor een volledig nieuwe snit.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428