‘Blind Getrouwd’: Koppels beleven hun trouwfeest … en dat komt met de nodige problemen

In Blind Getrouwd draait de derde aflevering volledig rond het grootste trouwfeest ooit in het programma. De vier koppels vieren hun kersverse huwelijk namen op hetzelfde kasteeldomein. Daar leren ze ook meteen hun schoonfamilie en de vrienden van hun nieuwe partner kennen.

Sinds kort kan je in Blind Getrouwd weer kijken naar acht nieuwe deelnemers die zich aan een ongelofelijk avontuur wagen. Vorige week zagen we al hoe Brecht & Jolien en Emma & Emile elkaar het jawoord gaven. Begin deze week deden Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander hetzelfde.

Trouwfeest

Na dat officiële gebeuren, is het deze week in Blind Getrouwd tijd om te vieren. De vier koppels trekken daarvoor allemaal naar het kasteeldomein T’Rest in Pepingen, waar Ingeborg hen opwacht. Daar aangekomen gaan ze allemaal naar een andere tent, waar de aanwezige gasten voor het eerst met hen zullen kennismaken.

Voor Alexander begint die avond wel met een klein accidentje. Als hij de sleep van zijn bruid Fleur uit de wagen wil tillen, scheurt zijn broek namelijk. Er moet dus dringend op zoek gegaan worden naar een nieuwe broek voor ze de familie en vrienden onder ogen komen. Matthieu heeft dan weer een ander stressmoment. Hij mocht van Isabelle namelijk helemaal alleen hun openingsdans kiezen, maar zal die keuze indruk maken.

Samen slapen

Na het huwelijksfeest is het bij de pasgetrouwde koppels tijd om hun eerste nacht samen te beleven. Op weg naar het trouwdomein zorgt dat vooruitzicht alvast voor wat nieuwsgierige vragen, zoals we kunnen zien in een korte preview van de aflevering van maandagavond.

Bekijk hier de preview van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...