‘Blonde’, de Netflixfilm over Marilyn Monroe, krijgt officiële trailer

Netflix deelde zojuist de trailer van de nieuwe film Blonde. Die film gaat over het verhaal van Marilyn Monroe en zal zich vooral focussen op de minder aangename aspecten van haar leven als Hollywoodster. De rol van Marilyn wordt gespeeld door actrice Ana de Armas, die laatst nog te zien was in No Time To Die en The Gray Man.

In de herfst komt Netflix met een interessante film over het leven van Marilyn Monroe. Die film zal niet gaan over haar succesvolle filmcarrière, maar wel over de invloed daarvan op haar persoonlijk leven. De donkere toon werd al duidelijk in de allereerste teaser, maar in de zojuist gedropte trailer wordt die sfeer nog eens benadrukt.

Blonde

Iedereen kent Marilyn Monroe van haar iconische rokfoto en haar talloze films, maar de nieuwe film Blonde zal zich meer focussen op haar persoonlijke struggles en haar weg naar de beroemdheid. Het scenario is gebaseerd op een boek van Joyce Carol Oates uit 2000. Dat boek combineert feiten met fictie en vertelt vooral het verhaal van Norma Jeane Baker, de echte naam van Monroe, als misbruikte dochter van een alleenstaande moeder.

In de nieuwe trailer zien we hoe Marilyn van Norma Jeane naar filmster gaat in twee seconden. Dat doet ze door haar iconische glimlach te oefenen voor de spiegel. Daarnaast zien we ook een scène waarin de ‘rokfoto’ gemaakt wordt en hoe de filmster dag in dag uit wordt gevolgd door camera’s en fotografen. Wat ervoor zorgt dat het Monroe uiteindelijk allemaal teveel wordt, waarna ze zichzelf lijkt te verliezen. Blonde is vanaf 23 september te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van Blonde hier:

Blonde is vanaf 23 september te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...