‘Boer zkt Vrouw’: Ook Glenn gaat in het volgende seizoen op zoek naar de liefde

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is volop bezig. Als je bij de eerder aangekondigde boeren nog niemand vond die je volledig aansprak, is er nu een nieuwe kans. Ook vleeskalverhouder, paardenfokker en tuinaannemer Glenn (32) is namelijk op zoek naar de waarde.

Recent kwam er een einde aan het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw. Meteen daarna lanceerde Dina Tersago een oproep voor het komende seizoen. Daarbij werden met Fauve, Alberic, de terugkerende Ruben, Eline, Tom, Yarne en Michiel al meteen ook zeven nieuwe boeren voorgesteld. De edelhertenkweker Michiel moet nu afhaken, want zijn hart in ondertussen al veroverd.

Glenn

In zijn plaats komt de 32-jarige Glenn uit Weelde, in de provincie Antwerpen. Hij heeft een vleeskalverkwekerij, maar is daarnaast ook actief als paardenfokker en tuinaannemer. Hij heeft op zijn eigen boerderij maar liefst 3.000 mestkalveren. Daarnaast heeft hij ook vijftien paarden die hij traint tot springpaarden.

Vroeger was werken zijn leven, maar dat is nu niet meer. Daarom gaat hij op zoek naar de liefde. Hij is het beu om alleen thuis te komen ’s avonds en mist tederheid. Bovendien was de laatste wens van zijn moeder, die recent overleed, dat Glenn gelukkig zou zijn en iemand zou tegengekomen. Daarom droomt hij van een partner waarmee hij een warm nest kan bouwen. Iemand waarop hij kan rekenen, maar ook iemand die hem voldoende vrijheid geeft, zodat ze allebei hun eigen leven kunnen leiden.

Glenn zoekt iemand die weet wat hij wil en een stevig karakter heeft. Wie ook bezig is met paarden, heeft een streepje voor. Hij gaat graag op stap, sport veel, houdt van uit eten gaan … 

Voel je je aangesproken door Glenn? Schrijf je dan nu in op de wedstrijd van VTM. Daar kan je je ook nog steeds aanmelden voor een van de andere boeren.

Bekijk hier de oproepingsvideo van Glenn:

Meer
Lees meer...