‘Boer zkt Vrouw’: Raphaël vertelt hoe het nu gaat tussen hem en Katrijn en Jolyn

Boer zkt Vrouw mag dan al even gedaan zijn, er zijn nog steeds genoeg verhalen over de deelnemers van dit jaar. Onder andere Raphaël laat nog regelmatig van zich horen. Zo gaf hij recent uitleg over hoe het nu gaat tussen hem en Jolyn en Katrijn, de twee vrouwen die vroegtijdig zijn boerderij verlieten.

We vatten het drama op de boerderij van Raphaël nog eens kort samen: Omdat Jasha ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken. Zij ontdekte zo dat Jasha en Raphaël samen in de caravan op zijn boerderij zaten. Daarna ontplofte de situatie volledig. Jolyn besloot zelf om te vertrekken en Raphaël stuurde Katrijn weg. Hij bleef dus enkel met Jasha over. In de reünieaflevering van Boer zkt Vrouw zagen we echter dat ook zij niet meer samen zijn, al is dat in de toekomst mogelijk toch nog mogelijk.

Katrijn en Jolyn

Maar hoe gaat het nu tussen Raphaël en Katrijn en/of Jolyn? Nog tijdens de uitzendingen van Boer zkt Vrouw liet Raphaël weten dat er opnieuw contact was. Toen werd er zelfs gedacht aan opnieuw met z’n vieren afspreken. Maar die plannen lijken ondertussen van de baan.

“Ik heb nadien niet meer over heel die heisa gesproken met Katrijn en Jolyn. Of we nog zullen afspreken? Goh, dat laat ik liever zo. Ik kijk liever met een positief gevoel vooruit. Ik weet dat ik altijd eerlijk heb gehandeld en m’n best heb gedaan. Ik heb zo goed mogelijk m’n aandacht proberen te verdelen”, legt Raphaël uit in TV Familie.

Meer
Lees meer...