Bondfilm ‘No Time To Die’ opnieuw uitgesteld naar oktober

Fans van James Bond zullen nog langer moeten wachten op de release van de 25ste film over de geheim agent. No Time To Die is namelijk opnieuw uitgesteld. De nieuwe release staat gepland voor oktober 2021.

In een wereld zonder het coronavirus verscheen de nieuwste Bondfilm No Time To Die in april 2020 in de zalen. Maar door de uitbraak van het coronavirus moest de release van de film uitgesteld worden. En dat uitstel wordt nu nog langer verlengd.

8 oktober 2021

No Time To Die is de 25ste film van James Bond en ook de laatste waarin acteur Daniel Craig in de huid kruip van de legendarische geheim agent. De release van de film werd al verschillende keren uitgesteld en stond nu gepland voor 2 april 2021, maar ook die datum bleek te vroeg te zijn.

Het is duidelijk dat MGM de film koste wat het kost in de zalen wil krijgen, op een moment waarop zoveel mogelijk mensen naar die zalen kunnen afzakken. Daarom heeft de studio de 25ste Bondfilm nog eens uitgesteld. De nieuwe datum is nu 8 oktober 2021.

Twee jaar vertraging

Oorspronkelijk stond de release van No Time To Die gepland voor november 2019, maar door verschuivingen bij de productie werd de release eerst uitgesteld naar februari 2020 en later naar april 2020. Maar toen april aanbrak was de wereld al in de ban van heet coronavirus. Daardoor werd de release opnieuw uitgesteld, naar november 2020.

Maar ook die datum bleek te optimistisch te zijn. Dus werd de release nog eens uitgesteld, naar april 2021 deze keer. Maar door de tweede golf van het coronavirus, die langer aansleept dan gedacht, komt er nog een keer uitstel. Deze keer dus naar 8 oktober 2021.

Bekijk hier de verschillende trailers die al gelost werden voor de film:

Ook het Bondnummer No Time To Die, gezongen door Billie Eilish, werd al gelanceerd:

Meer
Lees meer...