‘Boo, Bitch’ met Lana Condor krijgt officiële trailer

Volgende maand verschijnt een gloednieuwe serie op Netflix. Het gaat om de komische reeks Boo, Bitch met Lana Condor in de hoofdrol. Haar kan je kennen van de films van To All The Boys. De serie kreeg nu een eerste trailer waarin we al heel wat te weten komen over het absurde plot.

Vanaf vrijdag 8 juli kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reeks Boo, Bitch. Daarin volgen we Erika Vu (Lana Condor) die haar leven wil veranderen, maar ze krijgt daarbij meer dan ze wenste.

Boo, Bitch

In de trailer krijgen we te zien hoe Erika en Gia (Zoe Colletti) aan elkaar beloven dat ze “geen f*cks meer gaan geven”. Maar net wanneer Erika dat zegt, wordt ze aangereden. Daarbij wordt Erika een geest omdat ze nog unfinished business heeft. Ze ontdekt daarbij een loophole in het systeem. Als ze bekender is als geest dan als levend persoon kan ze langer onder de levenden blijven. Erika doet er vervolgens alles aan om bekend te worden, maar dat daardoor lijkt ze vooral meer bitchy te worden.

Het eerste seizoen van Boo, Bitch bestaat uit acht afleveringen die allemaal verschijnen op vrijdag 8 juli. De reeks werd geschreven door Erin Ehrlich en Lauren Iungerich. Zij hebben allebei al heel wat ervaring met komische series. Zo maakte Ehrlich al Crazy Ex-Girlfriend en was Iungerich al verantwoordelijk voor On My Block. De twee werkten al samen aan Awkward. Naast Lana Condor en Zoe Colletti (Fear the Walking Dead) zijn ook onder andere Mason Versaw (Tick, Tick… Boom!), Aparna Brielle (Swiss and Lali Hijack Hollywood) en Jason Genao (Logan, On My Block) in de reeks te zien.

Bekijk hier de officiële trailer voor Boo, Bitch:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...