Left Right
scrollTop top

Britney Spears na release ‘Framing Britney’: “Ik neem de tijd om te leren en een normaal persoon te zijn”


Britney Spears
© Britney Spears – Isopix

Britney Spears is al jaren een vaste waarde in de media. Al is haar aanwezigheid daarin niet altijd even positief geweest. Framing Britney Spears is de meest recente versie van ‘haar verhaal’. De documentaire verscheen afgelopen weekend in de Verenigde Staten. Die probeert een nieuwe kijk op het leven van de popzangeres te werpen. En voor het eerst sinds de release van die docu heeft ze via sociale media met haar fans gesproken.

Het verhaal van Britney Spears is al talloze keren verteld, op een massa verschillende manieren en met even veel invalshoeken. De meest recente versie van ‘haar verhaal’ is afgelopen weekend in de Verenigde Staten verschenen.

Framing Britney Spears

Framing Britney Spears gaat onder andere over de strijd tussen Britney en haar vader, Jamie Spears. Die laatste heeft nog altijd volledige zeggenschap over z’n dochter. Het gaat dan om financiële beslissingen, maar ook om privéaangelegenheden waarover Britney niets te zeggen heeft.

In de documentaire is niemand uit de entourage van Britney Spears te horen. Maar de zangeres heeft nu via sociale media op de release gereageerd. Al verwijst ze niet letterlijk naar Framing Britney. De 39-jarige Amerikaanse deelde een video van haar optreden tijdens Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve in 2017.

“Normaal persoon worden”

“Ongelooflijk dat deze versie van Toxic al drie jaar oud is”, schreef Britney Spears onder de video. “Ik heb het altijd fantastisch gevonden om op een podium te staan. Maar ik neem nu de tijd om te leren en om een normaal persoon te zijn.”

“Ik geniet ten volle van de kleine dingen in het leven”, gaat ze verder, maar dan met meer uitroeptekens. “Iedereen heeft z’n eigen verhaal en z’n eigen visie op de verhalen van anderen. We hebben allemaal zoveel verschillende, prachtige levens.”

“Onthoud vooral dit. Het maakt niet uit wat we denken te weten over iemands leven. Da’s allemaal niets vergeleken met de echte persoon, die z’n leven leidt achter de lens.” Vooral die laatste zin wijst erop dat Britney Spears op Framing Britney reageert.

“Absoluut geen respect”

Niet alleen Britney Spears zelf heeft publiekelijk op de documentaire en de situatie in het algemeen gereageerd. Ook haar lief, Sam Asghari, heeft zich via Instagram Stories uitgesproken. “Het is belangrijk dat mensen begrijpen dat ik absoluut geen respect heb voor iemand die probeert onze relatie te controleren en ons constant in de weg staat”, schreef ie.

“Volgens mij is Jamie gewoon een eikel. Ik wil daar niet dieper op ingaan, omdat ik onze privacy altijd heb gerespecteerd. Maar langs de andere kant ben ik niet naar dit land gekomen om m’n mening niet vrij te kunnen verkondigen.”

Asghari
Sam Asghari op Instagram @samasghari

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…