BTS komt met nieuw mobiel spel: ‘In The Seom’

In juni komt BTS met een nieuw mobiel spel. De zeven leden van de groep kregen heel wat inspraak in de productie van het spel. Zo kwamen we al te weten dat zij het logo, de naam en het uiterlijk van hun personages mee hielpen creëren. Wie zich nu al registreert via de App Store of Google Play krijgt bij de lancering enkele extraatjes.

De Zuid-Koreaanse boyband BTS krijgt binnenkort een nieuw mobiel spel. Op dit moment heeft BTS al het spel BTS World dat verscheen in 2019. Daarnaast zitten de nummers van de groep ook verwerkt in het spel Rhythm Hive. Het nieuwe spel heeft wat weg van Animal Crossing, maar heeft ook minigames die dan weer doen denken aan spelletjes als Candy Crush.

In The Seom

In het spel In The Seom worden de zeven leden van BTS gedropt op een onbewoond eiland. Daar kunnen ze relaxen, vissen, samen eten en spelletjes spelen. Je kan de figuurtjes die gebaseerd zijn op de leden van de groep aankleden en van verschillende kapsels voorzien. Het lijkt er daarnaast ook op dat je het eiland zal kunnen inkleden zoals je zelf wil.

De naam In The Seom is allesbehalve willekeurig gekozen. In een video is te zien hoe de leden van BTS zelf de naam mochten kiezen voor hun spel. Daarbij gaven ze elk hun eigen voorstel, waarbij zowel SUGA als RM met de titel In The Seom kwamen. Dat is een verwijzing naar de realityreeks In The Soop van BTS, waarbij de zeven leden enkele dagen gaan uitrusten in een vakantiehuis in het bos (in het Koreaans , wat klinkt als ‘soop‘). Omdat het spel zich afspeelt op een eiland werd Soop hier vervangen door Seom () wat eiland betekent. Tot slot werd de soundtrack van het spel gemaakt door SUGA. Het gaat dus om exclusieve muziek die je enkel in het spel zal kunnen horen.

Bekijk hier de officiële trailer van het spel:

Het spel verschijnt op 28 juni 2022, maar je kan je nu al registeren via de App Store en Google Play zodat je het als eerste kan downloaden. BTS legt hier zelf alle details uit:

Op vrijdag 10 juni 2022 verschijnt het nieuwe album van BTS.

Meer
Lees meer...