BTS houdt volgende maand drie concerten in Seoul met online livestream en live-event in wereldwijde filmzalen

De Zuid-Koreaanse boyband BTS kondigde op het einde van z’n vierdaagse concertreeks in Los Angeles in december aan dat ze in maart opnieuw zouden optreden in hun thuishaven Seoul. Over die concerten is nu meer informatie bekend. Daarbij zijn er voor ons zelfs verschillende manieren om het concert live mee te maken.

Ze hebben er meer dan twee jaar op moeten wachten, maar BTS gaat volgende maand opnieuw optreden voor eigen publiek. Door de strenge coronamaatregelen was het lang onmogelijk voor de groep om in eigen land op te treden. In december gaven ze vier optredens in het SoFi Stadium in Los Angeles waarbij de concerten in Seoul al aangekondigd werden.

Concerten in Seoul

Nu deelt de groep de details over die concerten. Het zal gaan over drie concerten, op donderdag 10 maart, zaterdag 12 maart en zondag 13 maart, in het Olympisch Stadium in Seoul. In dat stadium kunnen normaal bijna 70.000 mensen binnen, maar door de maatregelen in verband met social distance zullen waarschijnlijk niet alle zitjes gevuld kunnen worden.

Daarnaast zijn er ook nog steeds strenge maatregelen van kracht in Zuid-Korea met betrekking tot concerten. Zo zal “luid roepen, schreeuwen en meezingen” verboden zijn, net zoals rechtstaan van je stoel. Aanwezigen zullen wel ‘klappers’ krijgen, waarmee ze luider kunnen applaudisseren tijdens het concert.

Kinepolis

Ook deze keer zal het mogelijk zijn om de concerten van BTS via een livestream te volgen. Bij de concerten in Los Angeles was enkel de laatste dag live mee te volgen. Deze keer kan je tickets kopen voor de online livestream van het concert op donderdag 10 maart en het concert op zondag 13 maart.

Voor zaterdag 12 maart zijn er geen online tickets maar gaat het om een wereldwijd evenement. Daarbij zal je in cinemazalen over de hele wereld live het concert mee kunnen volgen. Dan is het dus niet thuis voor je eigen computer of televisie, maar wel in een zaal vol fans.

In ons land zal je het concert zo live kunnen volgen in de cinemazalen van Kinepolis. Het concert gaat door om 10 uur ’s ochtends Belgische tijd. Er is nog geen informatie bekend over de exacte zalen waar je het concert zal kunnen volgen en vanaf wanneer de tickets in voorverkoop gaan.

Meer
Lees meer...