‘Celebrity MasterChef’: Jury deelt nieuwe immuniteitspin uit

Na een hoogstaande aflevering in Celebrity MasterChef was er deze keer geen eliminatie. De jury deelde daarentegen voor de tweede keer een immuniteitspin uit. Die ging deze keer naar Hakim Chatar.

Vorige week namen we afscheid van Bent Van Looy. Hij was al de vierde afvaller na influencer Sarah Puttemans, komiek William Boeva en regisseur Charlie Dewulf. Ook deze week zullen we afscheid nemen van iemand, maar dat is maar voor woensdag. In de aflevering van maandagavond stond er namelijk geen eliminatie op de planning.

De hobbykoks kregen wel een aartsmoeilijke opdracht voorgeschoteld. Driesterrenchef Tim Boury gaf hen namelijk een speciale masterclass. Het ging om een follow the chef-versie. De overgebleven chefs kregen de opdracht om zelf een hoogwaardige steak tartaar à la minute klaar te maken.

Cath en Hakim

Tijdens die helse opdracht was de jury vooral onder de indruk van Cath Luyten en Hakim Chatar. Omdat ze na dat hoofdgerecht niet konden kiezen tussen beiden, zouden zij in een cook-off nog een dessert moeten maken. Om kans te maken op een immuniteitspin moesten Cath en Hakim een zo goed mogelijke Crêpe Normande bereiden.

Uiteindelijk was het Hakim die daarmee de meeste indruk maakte. Hij kreeg dan ook de felbegeerde immuniteitspin en gaat dus iets zekerder naar de volgende afleveringen. Die pin mag namelijk tijdens iedere eliminatieopdracht ingezet worden tot één minuut voor het einde van de opdracht. In dat geval kan je als kok niet naar huis gestuurd worden. Hakim reageerde na afloop zeer blij met de waardering van de jury.

Bekijk hier het fragment uit Celebrity MasterChef:

Celebrity MasterChef Vlaanderen is elke maandag en woensdag om 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...