‘Chateau Meiland’: Nieuw seizoen krijgt startdatum

Ook in 2023 zullen de vele fans kunnen genieten van de Meilandjes op televisie. Chateau Meiland keert binnenkort namelijk terug voor een nieuw, achtste seizoen. De opnames daarvan gingen door in het najaar en het programma zal vanaf 27 februari 2023 te zien zijn op de Nederlandse televisie. Wanneer het nieuwe seizoen naar België komt, is voorlopig nog niet bekend.

Het meest recente seizoen van Chateau Meiland ging exact drie maanden geleden van start op Play5. En ook begin deze maand konden we de bekende Nederlandse familie nog eens op televisie zien, want toen zond Play4 een kerstspecial uit. Daarin konden we zien hoe Martiens droom werkelijkheid werd. De Meilandjes trokken namelijk naar de kerstmarkt in Straatsburg, de oudste van Frankrijk en een van de oudsten in Europa.

Maar ondertussen werd er ook volop gewerkt aan een nieuw, achtste seizoen van Chateau Meiland. Hoewel Martien en co. deze zomer nog lieten weten dat ze binnen vijf jaar zeker niet meer te zien zullen zijn op televisie, komt er dus voorlopig nog geen einde aan de populaire realityreeks.

Nieuwe B&B

Er zijn dan ook nog verhaallijnen genoeg, want de familie Meiland blijft maar verhuizen en/of nieuwe plannen opstarten. In het nieuwe seizoen zullen we kunnen zien hoe de Meilandjes opnieuw een B&B openen, na de sluiting van hun chateau in Frankrijk. Dat doen ze deze keer in Noordwijk, in het westen van Nederland. Daar kochten ze recent namelijk Pension Kristina, dat zal omgetoverd worden tot Code Rosé. De verbouwingen daarvoor zullen van start gaan in januari.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf 27 februari 2023 te zien op de Nederlandse zender SBS6. Wanneer het programma op de Vlaamse televisie komt, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...