Chester Benningtons vrouw deelt lieve video en boodschap voor zijn 45ste verjaardag

Linkin Park-frontman Chester Bennington zou afgelopen weekend z’n 45ste verjaardag hebben gevierd. Da’s een speciale verjaardag. En dus deelde z’n weduwe, Talinda, een schattige video van Chester en hun zoontje Tyler.

Chester Bennington is ondertussen al bijna vier jaar geleden overleden. Maar dat wil niet zeggen dat de wereld de frontman van Linkin Park al vergeten is. Integendeel. De zanger heeft niet alleen een massa fans achtergelaten, maar ook een familie.

Die familie heeft afgelopen weekend nog meer aan Chester Bennington gedacht dan anders. Op 20 maart zou hij namelijk z’n 45ste verjaardag hebben gevierd. Da’s een speciale verjaardag. En dat vond de weduwe van Chester, Talinda Bennington, duidelijk ook.

“Niet makkelijker of minder pijnlijk”

Ze deelde een video van Chester en hun zoontje Tyler (dat toen nog klein was). Vader en zoon staan te dansen op Gangnam Style van Psy. “Gelukkige verjaardag”, schreef Talinda, gevolgd door een rij hartjes. “Je zou vandaag 45 geworden zijn, en ja, Tyler zou je dit dansje opnieuw laten doen.”

“Leven zonder jou wordt niet gemakkelijker of minder pijnlijk”, gaat Talinda openhartig verder. “We missen zo hard. En vandaag vieren we je op zoveel mogelijk verschillende manieren. Tyler die mij en de meisjes dit dansje leert, is daar één van. We zullen voor altijd van je houden.”

Bekijk hier de schattige video van Tyler en Chester Bennington:

Linkin Park

Ook Linkin Park deelde een hoop herinneringen aan Chester Bennington voor z’n verjaardag. De band schreef er het simpele “Gelukkige verjaardag, Chester” bij. De overgebleven leden van Linkin Park spoorden fans aan om ook hun favoriete herinneringen te delen.

Fotograaf Paul Harries deelde een portret dat hij van Chester Bennington had gemaakt. Het gaat om een foto die hij in 2014 in Londen maakte.

Wie met vragen zit over zelfdoding, of nood heeft aan een gesprek, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Meer
Lees meer...