Chiara na ‘Big Brother’: “Het gaat steeds beter”

Vorige week kwam het nieuwste seizoen van Big Brother tot een einde. Na drie maanden was het uiteindelijk Bart die als grote winnaar naar huis ging. Maar een van de meest besproken kandidaten blijft toch Chiara. Zij moest het huis halsoverkop verlaten door privéredenen. Ondertussen gaat het al wat beter.

Bart is zaterdagavond gekroond tot winnaar van Big Brother 2023 en mocht 73.388 euro mee naar huis nemen. Hij haalde het in de finale van zijn medebewoners Jolien en Jason en werd daarmee de eerste Belgische winnaar. Tot enkele weken geleden behoorde ook Chiara tot de topfavorieten, maar zij verdween uit het huis door privéredenen.

Ondertussen liet Chiara al weten dat haar exit alles te maken had met haar zieke mama. En nu, enkele dagen na het einde van het seizoen, geeft de Nederlandse nog eens een update over haar en haar moeders gezondheid.

Chiara

Begin vorige maand kwam er ineens een shock voor de fans van Big BrotherChiara verliet toen namelijk het huis om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken. Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap om haar fans gerust te stellen.

Nog wat later bedankte ze dan ook nog eens haar fans voor de vele steun. Uiteindelijk kwam ze met een nieuwe update, waarin ze uitlegde dat haar moeder erg ziek was geworden tijdens haar deelname aan het programma.

Update

In de podcast We Are Watching You doet Chiara nu opnieuw haar boekje open over haar deelname én haar mentale gezondheid na haar vertrek. “Ik ben nog even aan het overleven, maar ik zie alweer wat rust komen. Het gaat dus steeds beter”, vertelt ze. “Het gaat allemaal weer een beetje beter, daarom heb ik de reden voor mijn vertrek nu kunnen delen. Het is ook niet fijn als mensen je gaan filmen als je in het ziekenhuis loopt. Je moet dan keuzes maken in wat je wel en niet deelt.”

Meer
Lees meer...