Michelangelo uit ‘Big Brother’ had zich ingeschreven voor vier realityprogramma’s

Fans van Big Brother konden de voorbije maanden genieten van Michelangelo op televisie en op de livestream. Maar het scheelde niet veel of de Limburger had meegedaan aan andere televisieprogramma’s. Voor zijn deelname aan Big Brother had hij zich namelijk nog ingeschreven voor maar liefst drie andere realityreeksen.

Het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother eindigde afgelopen weekend met Bart als winnaar. Enkele weken daarvoor hadden we al afscheid moeten nemen van Michelangelo, een van de populairste kandidaten van het afgelopen seizoen.

Vier programma’s

Dat Michelangelo te zien was op televisie was duidelijk geen toeval. De 21-jarige Belg had zich indertijd namelijk voor maar liefst vier programma’s ingeschreven. “Ik moest een manier vinden om toch richting mijn carrière te kunnen werken”, vertelde hij in de podcast Het Perspectief. “Ik heb me aangemeld voor vier tv-programma’s. Ik ben voor drie geselecteerd en heb voor eentje gekozen.”

Het enige programma waarvoor Michelangelo naar eigen zeggen niet geselecteerd was, was het Nederlands realityprogramma Een Jaar van je Leven. “Daaraan mochten alleen Nederlanders meedoen. Dus daarvoor werd ik afgekeurd”, legt hij uit.

Million Dollar Island en Gestrand op Honeymoon Island

Voor Million Dollar Island was hij dan weer wel geselecteerd. In dat programma strijden 100 Vlamingen en Nederlanders voor een prijzenpot van in totaal 1 miljoen euro. Million Dollar Island verschijnt later dit jaar op VTM. “Ik heb het afgezegd omdat ik naar Big Brother ging.”

Tot slot overwoog hij ook deel te nemen aan Gestrand op Honeymoon Island. “Ik was pas uit een relatie en was een beetje down, dus ik had me aangemeld. Eigenlijk wist ik niet eens wat dat programma was. Ik mocht gaan, maar ik was aan het denken: ‘ik krijg genoeg aandacht van dames. Waarom moet ik op zoek gaan naar liefde via tv. Ik ben veel te jong, waarom moet ik zoiets forceren?'”, legt hij uit. Daarom besloot Michelangelo ook dit af te zeggen.

Luister hier naar de podcast met Michelangelo:

Meer
Lees meer...