‘Million Dollar Island’: Ingeborg stuurt 100 kandidaten naar een onbewoond eiland

Vorige zomer kwam VTM met groot nieuws. De zender werkte namelijk aan Million Dollar Island, een spectaculair survivalprogramma waar veel geld kan verdiend worden. Nu, bijna een jaar later, komt VTM ook met meer nieuws. Zo zal het programma 100 kandidaten bevatten die elk een gooi zullen doen naar de 1 miljoen euro.

Met Million Dollar Island komt VTM 2 binnenkort met een nieuw, fascinerend programma. Dat doet het in samenwerking met de Nederlandse zender SBS6, waar eerder al een eerste seizoen te zien was. De Vlaams-Nederlandse versie van de survivalshow zal later dit voorjaar te zien zijn. Ingeborg zal het programma presenteren.

Million Dollar Island

In Million Dollar Island worden 100 onbekenden naar een onbewoond eiland gestuurd. Iedere deelnemer draagt daarbij een polsbandje dat 10.000 euro waard is. In totaal wordt er in het programma dus maar liefst één miljoen euro verdeeld.

De bedoeling is dat de kandidaten tot de finale zien te overleven op het onbewoonde eiland. In tussentijd moeten ze proberen om zoveel mogelijk polsbandjes te verzamelen. Dat kunnen ze doen door spellen te spelen, maar ook door vriendschappen en allianties te sluiten. Als een kandidaat opgeeft, krijgt die namelijk de kans om zijn, haar of hun polsbandje door te geven aan iemand anders.

“Sociaal experiment”

Een exacte releasedatum voor Million Dollar Island is er nog niet. Maar wat we wel al weten is dat het nog ergens dit voorjaar zal verschijnen én dat Ingeborg zal presenteren. En daar is zij alvast heel enthousiast over. “Dit fascinerende sociaal experiment draait niet alleen om het avontuur van 100 straffe mensen die het lef hebben om met wildvreemden een eigen minimaatschappij op te starten. Million Dollar Island vormt een optelsom van het leven zelf. Het is ook voor mij een onvergetelijk avontuur geworden. Al moet ik toegeven dat dat avontuur een pak intenser werd dan ik had verwacht”, vertelt ze.

Meer
Lees meer...