Hoe gaat het nog met Chiara en Michelangelo uit ‘Big Brother’?

Michelangelo en Chiara brachten bijna anderhalve maand samen door in Big Brother. Ook daarna bleven de twee regelmatig afspreken, al is dat enkel als vrienden. Dat hebben beiden verduidelijkt op hun respectievelijke Instagramaccount. Daarmee willen ze misverstanden uit de wereld helpen en reageren op de vele vragen van fans.

Exact 41 dagen zaten Chiara en Michelangelo samen in Big Brother. In die tijd was op televisie al te zien dat de twee een close band hadden gekregen. Die band ging even on hold nadat Chiara onverwachts het huis moest verlaten omdat haar moeder ernstig ziek was geworden. Een kleine twee weken later moest ook Michelangelo Big Brother verlaten.

Na dat vertrek spraken de twee vrienden al snel weer af. Ze keerden kort voor de finale zelfs kortstondig samen terug in het Big Brother-huis. Volgers van hen op sociale media kunnen merken dat Chiara en Michelangelo regelmatig nog afspreken … en dat zorgt blijkbaar voor misverstanden. Daardoor voelden ze zich genoodzaakt met een gezamenlijk statement te komen via Instagram.

“Geen koppel”

Dear everybody. Wij waarderen enorm jullie betrokkenheid, nieuwsgierigheid en goede bedoelingen. Jullie overspoelen ons iedere dag met vragen, foto’s, filmpjes en lieve berichten”, begint die boodschap.

“Wij en onze families, buren, collega’s, vrienden en pizzabezorgers kijken scheel van dé vraag”, gaat hun tekst verder, verwijzend naar de vele vragen over een mogelijke relatie. “For once and for all … Wij houden heel veel van elkaar, wensen elkaar het allerbeste, maar zijn geen koppel. Wij vinden het jammer dat we met dit statement online moeten komen, want privé is privé. Maar blijkbaar is er toch (nog steeds) veel behoefte aan een antwoord.”

Meer
Lees meer...