Chiara uit ‘Big Brother’ komt met update over haar zieke moeder

Bijna twee maanden na haar onverwachte vertrek uit Big Brother heeft Chiara een update gegeven over de gezondheidstoestand van haar moeder. Dat was indertijd namelijk de reden waarom de Nederlandse het programma verliet. Ondertussen gaat het gelukkig steeds beter.

Op 1 maart kwam er ineens een shock voor de fans van Big BrotherChiara verliet toen namelijk het huis om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken. Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap om haar fans gerust te stellen.

Nog wat later bedankte ze dan ook nog eens haar fans voor de vele steun. Vorige week kwam Chiara met een nieuwe update, waarin ze liet weten snel meer duidelijkheid te geven over de reden van haar vertrek. Die duidelijkheid kwam er ongeveer een maand geleden toen Chiara uitlegde dat haar mama erg ziek geworden was. Ze had daarom beslist dat het belangrijker was om bij haar familie te zijn, in plaats van in Big Brother. Haar moeder lag toen namelijk enige tijd in het ziekenhuis en is daar ook geopereerd.

“Steeds beter”

Eind vorige week vroeg een fan op Instagram aan Chiara hoe het ondertussen gaat met haar mama en daarop kwam voorzichtig positief nieuws. “Ze is heel sterk. Er is nog een lange weg van herstel te gaan, maar het gaat steeds beter”, reageerde de jonge Nederlandse.

Meer
Lees meer...