Left Right
scrollTop top

Wie is Chibi Ichigo in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en waar kan je haar van kennen?


Chibi Ichigo De Slimste Mens ter Wereld
© VIER

De volgende nieuwkomer in De Slimste Mens ter Wereld is Chibi Ichigo, de vriendin van Umi Defoort, die ondertussen al aan zijn vierde aflevering toe is. Maar Chibi Ichigo is natuurlijk veel meer dan enkel “de vriendin van Umi”. Dit is waar je haar van kan kennen.

Chibi Ichigo is een Russisch-Limburgse zangeres die in haar muziek Nederlandse en Russische lyrics met elkaar samenbrengt.

Zangeres

Chibi Ichigo is de artiestennaam van Sabina Nurijeva. Het is Japans en betekent “kleine aardbei”. Onder de naam Chibi Ichigo is ze nu al twee jaar actief in de muziekwereld. Haar meest recente nummer bracht ze uit op donderdag 12 november 2020. Het nummer heet Sussend en is een samenwerking met rapper NESS. In dat nummer is het dus niet Chibi zelf die rapt, maar waagt ze zich voor de eerste keer aan zanglijnen en dat doet ze alsof ze nooit iets anders deed.

Chibi Ichigo is ook te horen op het nummer CHIBUMI op het debuutalbum van haar vriend Umi Defoort. Maar zoals elke relatie is het ook bij Umi en Chibi geven en nemen dus producete Umi ook al verschillende nummers voor zijn vriendin. In het voorgaand interview bij De Slimste Mens ter Wereld verklapt Chibi al dat ze Umi leerde kennen via Instagram.

Kan Chibi Ichigo De Slimste Mens ter Wereld worden?

Elke deelnemer van De Slimste Mens ter Wereld krijgt natuurlijk de vraag of ze het programma kunnen winnen. Chibi Ichigo doet niet echt een gokje, maar ze laat weten dat ze niet meedoet om te winnen. “Ik doe vooral mee voor het plezier. Ik denk dat het het belangrijkste is dat ik gewoon plezier heb. En of ik het nu word of niet, dat zien we dan wel.”

Maar Chibi heeft natuurlijk wel een troef achter de hand. Zo liet Umi al weten dat ze elkaar geregeld uitdaagden voor een spelletje op de app van De Slimste Mens ter Wereld. Chibi en Umi zijn dus aan elkaar gewaagd en Umi houdt het nu al vier afleveringen vol, waarbij hij zelfs recordhoudster Ella Leyers naar huis speelde. Hoewel Chibi dus bescheiden klinkt, is ze toch een kandidaat op voor op te letten.

In haar eerste aflevering komt Chibi alvast oog in oog te staan met haar voormalige baas:

Bekijk hier de volledige lijst met deelnemers van De Slimste Mens ter Wereld 2020.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636