Cinderella krijgt horrorversie met moordlustige prinses

Na Winnie the Pooh is het nu aan Cinderella (Assepoester) om haar meest gewelddadige kant boven te halen. Er wordt namelijk gewerkt aan een nieuwe film waarin Cinderella aan het moorden gaat. De film krijgt de naam Cinderella’s Curse en zal tonen hoe Cinderella wraak neemt op haar gemene stiefmoeder en stiefzussen.

Fans van Disney én horrorfilms kunnen binnenkort weer genieten van iets wat perfect bij hen past. Er komt namelijk een horrorfilm over Cinderella, die in het Nederlands Assepoester heet. In de film zal Cinderella op een andere – iets gewelddadigere – manier wraak nemen op haar gemene stiefmoeder en stiefzussen.

Cinderella

Iedereen kent natuurlijk het sprookje van Cinderella. We volgen de jonge Cinderella die na de dood van haar vader opgroeit bij haar stiefmoeder en twee stiefzussen. Maar die accepteren haar niet als hun dochter en zus, maar gebruiken haar vooral als huishoudhulp. Zo vult Cinderella haar dagen met poetsen en andere taakjes oplossen voor de rest van haar gezin. Op een dag organiseert de prins echter een groot bal om een gepaste echtgenote te vinden. De stiefzussen van Cinderella zijn al in hun nopjes om te gaan en ook Cinderella droomt van het leven als een prinses en besluit naar het bal te gaan. Nadat de stiefzussen haar jurk aan stukken scheuren, slaagt Cinderella er toch in om – met de hulp van de goede fee én een grote pompoen – naar het bal te gaan. Ze krijgt er even de kans om te dansen met de prins, maar dan moet ze zich haasten naar huis. De prins wil haar nu terugzoeken, maar heeft enkel een schoentje.

Uiteindelijk komt alles goed voor Cinderella in het sprookje. Maar het had allemaal natuurlijk ook heel anders kunnen lopen. En dat idee zal nu gebruikt worden in een nieuwe horrorfilm, waarvoor de opnames volgende maand van start gaan.

Cinderella’s Curse

In de nieuwe film Cinderella’s Curse zullen we Cinderella van een heel andere kant leren kennen. In de film zal ze namelijk wraak nemen op haar stiefmoeder en stiefzussen en dat zal ze doen op een gewelddadige manier.

Louisa Warren, die de film zal regisseren, laat alvast weten dat het zal gaan om een “ongelofelijk unieke kijk op het verhaal dat we allemaal kennen”. “Cinderella zal enkele gruwelijke moorden op haar geweten hebben”, klinkt het verder ook al. Kelly Rian Sanson zal in de huid kruipen van Cinderella. Danielle Scott, die ook al te zien was in Winnie The Pooh: Blood and Honey zal de rol van de boze stiefmoeder spelen. Lauren Budd en Mya Brown kruipen in de huid van de boze stiefzussen van Cinderella en Chrissie Wunna wordt de goede (al zal goed waarschijnlijk met een korreltje zout te nemen zijn) fee.

De film zou in oktober 2023 verschijnen.

Meer
Lees meer...