‘Class’: Indiase herwerking van ‘Elite’ voor Netfix krijgt eerste trailer

Netflix komt heel binnen kort met een Indiase remake van de Spaanse succesreeks Elite. Die serie kreeg de naam Class en is vanaf 3 februari te zien op de streamingdienst. En nu is er ook een eerste trailer.

Elite is al lang een van de meest succesvolle niet-Engelstalige series op Netflix. De Spaanse tienerserie over de school Las Encinas kreeg in november 2022 een zesde seizoen en is ondertussen al vernieuwd voor een zevende seizoen. De makers van Elite hopen zelfs in totaal tien seizoenen te kunnen maken.

Class

En vanaf vrijdag 3 februari is er dus ook een eerste seizoen van Class, de Indiase herwerking van Elite. Het verhaal van die aankomende serie kreeg een speciaal Indiaas sausje en focust dan ook op het kastensysteem en de daarbij horende klassenkloof. Class volgt drie arbeidersstudenten die op een exclusieve eliteschool, Hampton International, aankomen in Delhi. Daar krijgen ze niet alleen te maken met een gigantisch cultuurverschil, maar raken ze ook heel snel in een crimineel web verwikkeld.

Er zullen onmiddellijk heel wat geheimen opspelen. Maar wanneer er een moord opduikt, loopt alles pas echt de hand. Niemand lijkt namelijk te vertrouwen en ook niemand blijkt echt te zijn wie hij, zij of hen is. Verwacht je dan ook aan heel wat verraad en nog meer chaos.

Class heeft een jonge cast met onder meer Gurfateh Pirzada, Anjali Sivaraman, Ayesha Kanga, Chayan Chopra, Chintan Rachchh, Cwaayal Singh, Madhyama Segal, Moses Koul, Naina Bhan, Piyush Khati en Zeyn Shaw.

Bekijk hier de trailer van Class:

Class is vanaf vrijdag 3 februari te streamen op Netflix.

Meer
Lees meer...