Coachella lost volledige line-up met heel wat grote namen

Coachella heeft Rage Against the Machine, Travis Scott en Frank Ocean bekend gemaakt als headliners van de volgende editie van het Amerikaanse muziekfestival. Die grote namen doken de afgelopen weken al hier en daar op in geruchten en zijn nu dus officieel bevestigd, net als de rest van de line-up van Coachella.

De laatste jaren is Coachella, dat al toe is aan zijn 22ste editie, uitgegroeid tot het bekendste muziekfestival van de Verenigde Staten. Artiesten zoals Billie Eilish, Ariana Grande, Beyoncé, Eminem, Childish Gambino, The Weeknd en Kendrick Lamar lokten de afgelopen edities niet alleen heel wat celebrity’s naar het festival. In totaal kon Coachella in 2019 rekenen op ongeveer 500.000 bezoekers.

Rage Against the Machine, Travis Scott en Frank Ocean

Dit jaar hoop de organisatie op een even groot succes met headliners Rage Against the Machine, Travis Scott en Frank Ocean. Met onder andere Calvin Harris, Run the Jewels, Charlie XCX, Flume, Thom Yorke, Disclosure, Lana Del Rey, FKA twigs, Lil Nas X en de bekende k-popband BIGBANG staat er nog heel wat bekend volk op de affiche.

De organisatie kiest daarmee ook dit jaar duidelijk voor een divers aanbod qua muziekgenres. De volledige line-up kan hier bekijken.

Eerste weekend Coachella uitverkocht

Coachella palmt ook dit jaar twee weekends na elkaar een gigantisch festivalterrein in Californië in. Het eerste weekend, van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april, is al volledig uitverkocht.

Voor het tweede weekend, van vrijdag 17 tot en met zondag 19 april, zijn wel nog tickets te verkrijgen. De voorverkoop daarvoor start op dinsdag 7 januari op 9 uur Belgische tijd. Het goedkoopste combiticket voor Coachella kost dit jaar 429 dollar (ongeveer 385 euro).

Meer
Lees meer...