Cristiano Ronaldo behaalt als eerste 250 miljoen volgers op Instagram

Voetballer Cristiano Ronaldo heeft de kaap van 250 miljoen volgers op Instagram gerond. Daarmee is hij de eerste persoon ooit die deze mijlpaal bereikt.

Het is geen geheim dat de 35-jarige Cristiano Ronaldo niet alleen op, maar ook naast het veld het ene record na het andere breekt. Zo kroonde de zakenwebsite Forbes hem recent nog als eerste voetballer ooit tot miljardair.

Dat bereikt hij uiteraard niet enkel met zijn voetbalsalaris, maar ook met zijn vele sponsordeals. Die dankt hij dan weer onder andere aan zijn populariteit op sociale media.

Voor Ariana Grande en The Rock

Dat laatste blijkt nog maar eens, nu de Portugese superster de kaap van 250 miljoen volgers op Instagram heeft overschreden. Alleen het officiële account van Instagram zelf is met 382 miljoen volgers populairder. Na Ronaldo volgen Ariana Grande (214 miljoen volgers) en Dwayne ‘The Rock’ Johnson (209 miljoen volgers).

Lionel Messi (174 miljoen volgers) en Neymar (144 miljoen volgers) zijn de voetballers die het dichtst het volgersaantal van Cristiano Ronaldo benaderen.

Nog records

De aanvaller van Juventus en de Portugese nationale ploeg bereikte recent nog een andere mijlpaal op Instagram. Een foto van hemzelf met de overleden Diego Maradona bleek met 19,7 miljoen likes namelijk de meest gelikete foto op Instagram van 2020.

Cristiano Ronaldo is daarnaast overigens ook de meest gevolgde persoon op Facebook en de meest gevolgde atleet op Twitter.

Meer
Lees meer...