‘Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een nieuwe documentaire. Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult zal inzoomen op een managementbureau voor TikTokkers. Maar wat begon als een management, groeide uit tot een sekte waarbij de TikTokkers moesten breken met hun familie.

Netflix heeft een nieuwe documentaire gelost. In Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult gaat de streamingdienst dieper in op 7M, een entertainmentbedrijf dat jonge TikTokkers managede. Maar de oprichter Robert Shinn, was ook de leider van de Shekinah Church, wat een gevaarlijke cocktail bleek te zijn.

Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult

In de documentairereeks zullen verschillende mensen hun verhaal doen. Het gaat zo om de jonge TikTokkers die lid waren van 7M, maar ook families die niets meer van hun dochter of zus hoorden sinds ze zich aansloot bij het bureau. Van de voormalige leden horen we dat ze ervan droomden om van hun passie hun beroep te maken en dat 7M hen beloofde dat dat mogelijk was.

Maar al snel werd duidelijk dat het geld dat verdiend werd met de TikTokkers vooral naar de zakken van Robert Shinn ging. Daarnaast vroeg Robert ook aan de TikTokkers om de banden met hun familie te verbreken omdat ze enkel op die manier “aan zichzelf konden werken”. Zo begon wat voor de buitenwereld een managementbureau was, binnenin meer en meer op een sekte te lijken.

De docureeks bestaat uit drie afleveringen van zo’n 50 minuten tot een uur lang.

Bekijk hier de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...